Foto: 
Miriam Pettersen

Gladmatbåten

Book Now!
Send forespsørsel

Bli med Gladmatbåten på en tur i vakre Ryfylke, spekket med nydelig natur og fantastiske lokale råvarer. Fra fjord til bord

Turen går hver dag under årets Gladmatfestival, onsdag 30.juni - lørdag 3.juli.

Det blir stopp hos en av Ryfylke sine prisvinnende fruktgarder, ved den gnistrende Fisterfjorden blir det dyrket et stort utvalg av ulike eplesorter, og vi skal få plukke og smake sammen med gardens eier.

På gardsutsalget møter vi flere produsenter som vil fortelle om sine produkt og presentere fristendesmaksprøver.

Dagens andre stopp blir på idylliske Viga Havn hvor det er dekket til gjestebud. På menyen står det spesialiteter fra Ryfylkesdype fjorder, disse fjordene med sitt kalde og krystallklare vann gir oss råvarer av høyeste kvalitet. Vår private kokk tilbereder og serverer et gourmetmåltid som avsluttes med dessert. Den lokale sider-produsenten dukker også opp her.

Retur til Stavanger, glade og mette.

Billetten til Gladmatbåten inkluderer:

- Privat hurtigbåt

- Guide under hele turen

- Omvisning på fruktgård

- Smaksprøver fra produsenter

- Bespisning Viga Havn med 1 glass lokal Sider inkludert

- Snackspose

Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
5 timer
Transport:
Duration
Dauer
Båt
Sesong
Duration
Dauer
Nyhet
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
30/6/2021 14:00
Duration
Dauer
Distanse
Duration
Dauer
Høydeforskjell
Duration
Dauer
Inkludert
Duration
Dauer
Oppmøte
Duration
Dauer
Turistinformasjon i Stavanger (Strandkaien 61)
Aldersgrense
Duration
Dauer
Kapasitet
Duration
Dauer
Min antall 20 - maks antall 50 personer
Språk
Duration
Dauer
Norsk
Pris
Duration
Dauer
2590,- per person

galleri

No items found.

Oppmøte