Foto: 
Gladmat

Gladmatløype Jul

Book Now!
Send forespsørsel

Etter kjempegode tilbakemeldinger på Gladmatløyper under årets Gladmatfestival, er vi glade for å kunne ønske velkommen tilbake!

Vi fortsetter vårt kjempekjekke samarbeid med Gladmat, og tilbyr nå Gladmat hele året! Først ut er Gladmatløyper med juletema. Perfekt for dem som har lyst til å nyte god mat og stemning sammen med andre. Dette kan også bli en ny og spennende måte å avvikle årets julebord på. Den perfekte gave å gi og få

Tidspunkt for løypene
Løypene går tirsdag, onsdag og torsdag hver uke fra 44 til 51, oppmøte hver kveld kl. 18.00.

Slik virker det
Alle møter opp på et gitt oppmøtepunkt, deretter leder en guiden oss fra sted til sted. Der blir vi servert god og variert julemat. Drikke kan kjøpes direkte på restaurantene.

Gruppene er på maks 20 personer, og det blir totalt maks 60 gjester per kveld. Hver løype tar cirka 3,5 timer

Dette får du
Løypene starter med felles aperitif og kulturinnslag i et av byens koselige gamle trehus. Deretter går vi innom tre restauranter, der alle deltagerne får sitte ned og nyte en rett. Restaurantene vil presentere maten vi får servert, og fortelle historien om hvor den kommer fra. På den siste restauranten får vi anledning til å bli sittende etter at løypen er ferdig. Da kan du også få kjøpt dessert dersom du ønsker det. Underveis i løypen skaper guiden god stemning med sine små historier om laust og fast, mest om juletradisjoner.

Billettbestilling
Billetter til løypene må forhåndsbestilles. Det er flere løyper på samme dag. Disse skal innom de samme restaurantene, men i ulik rekkefølge. En billett koster 990 kroner.

Allergier
Eventuelle matallergier kan registreres når du kjøper billett.

Disse stedene er med
No 18, Bølgen & Moi, NB Sørensen, Gaffel & Karaffel, Burgers &Beers, Fish & Cow, Ostehuset Domkirkeplassen, Harry Pepper og Spiseriet.

 

Restaurantnavnene på de ulike løypene offentliggjøres ikke på forhånd, men velges blant disse som er med. Dette skal bli en kjekkoverraskelse.

 

Vi følger Folkehelseinstituttet sine retningslinjer for en trygg opplevelse for alle.

Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
3,5 time
Transport:
Duration
Dauer
Til fots
Sesong
Duration
Dauer
Jul
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
Duration
Dauer
Distanse
Duration
Dauer
Høydeforskjell
Duration
Dauer
Inkludert
Duration
Dauer
Guide, servering på 3 restauranter, aperitif og kulturinnslag
Oppmøte
Duration
Dauer
No.18
Aldersgrense
Duration
Dauer
Kapasitet
Duration
Dauer
Maks 20 personer per gruppe
Språk
Duration
Dauer
Norsk
Pris
Duration
Dauer
kr 990,-

Oppmøte