Foto: 
InStavanger

Omvisning i Stavanger Domkirke

Book Now!
Send forespsørsel

Det er mye som skal demonteres og skiftes ut. Nå har du en gyllen anledning til å få en guidet omvisning både utvendig og innvendig i Skandinavias best bevarte middelalderkirke som fortsatt er i bruk, en siste gang før dørene stenger.

Bli kjent med Stavangers første biskop, ulike stilarter og de noe mørkere historiene til Stavanger Domkirke – visste du at folk tidligere ble gravlagt under kirken? Kanskje blir det anledning til å besøke krypten? En mørk og smal gang tar deg ned til det underjordiske rommet – noen hevder å ha sett  bein-og knokkelrester i veggene her..

Live Gram og Per Schjelderup fra Arkitektfirmaet Schjelderup og Gram AS som er restaureringsarkitekter for prosjektet Domkirken 2025 kommer også for å fortelle om hva som skal skje og hvordan kirken skal bli seende ut.

Kirken er planlagt å gjenåpnes påsken 2023.

NB! På grunn av dårlig lyd 30.januar 2020 ble ikke denne turen helt optimal for alle. Vi beklager det og vi tar kritikk for det. Derfor har vi nå satt opp en ny omvisning 5.mars kl. 17:00. Har du allerede billett fra 30.januar viser du bare denne i døren når du kommer og det koster deg ingenting. Har du ikke billett fra sist, kan du kjøpe denne i døra når du kommer – vi tar vipps. Denne turen blir helt lik som den første, men med bedre lyd selvsagt. Håper det blir en god opplevelse for alle!
Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
1,5 timer
Transport:
Duration
Dauer
Til fots
Sesong
Duration
Dauer
5. mars
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
5/3/2020 17:00
Duration
Dauer
Distanse
Duration
Dauer
Høydeforskjell
Duration
Dauer
Inkludert
Duration
Dauer
Oppmøte
Duration
Dauer
Domkirkeplassen
Aldersgrense
Duration
Dauer
Kapasitet
Duration
Dauer
Språk
Duration
Dauer
Norsk
Pris
Duration
Dauer
kr. 125,- per person

galleri

No items found.

Oppmøte