Foto: 

Stavanger Race

Book Now!
Send forespsørsel

Husker du tv-serien The Amazing Race? Flere deltaker-par reiser jorden rundt og løser en rekke fysiske og psykologiske utfordrende oppgaver og kjemper om å vinne. De vet ingenting om reiseruten eller hva som venter de underveis – de vet bare at det laget som kommer først vinner.

Kjempegøy og lærerik runde

- Dagfrid

I Stavanger Race handler det også om å komme frem til målstreken med minst mulig totaltid. Kjernen i dette rebusløpet er at deltakerne skal bli bedre kjent med både Stavanger og laget sitt på en morsom og aktiv måte. Alle blir inndelt i lag som hver for seg konkurrerer om å komme først frem til målstreken – før motstanderen. Det handler om å finne hint og ledetråder, memorere, løse oppgaver og knekke koder via en nettleser. Alle ledetrådene befinner seg i høyt og lavt i Stavanger sentrum og hvis deltakerne ikke kjenner byen må de spørre lokale Siddiser om råd.

Denne teambuilding aktiviteten er perfekt for voksne grupper, både bedrifter og vennegjenger, som ikke kjenner Stavanger så godt. Vi ønsker at gruppene skal lære noe om Stavanger «learning by doing». Laget skal bli kjent med: lokalhistorie og viktige epoker i Stavanger, lokale ord og uttrykk, kjente Siddiser, kultur og arkitektur – helst litt på utsiden av komfortsonen.

Når lagene er i mål, samler vi alle på en pub eller på et koselig spisested, der vi summerer opp tiden fra alle postene og kårer vinnerlaget.

Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
ca. 1-2timer
Transport:
Duration
Dauer
Til fots
Sesong
Duration
Dauer
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
Duration
Dauer
Distanse
Duration
Dauer
Høydeforskjell
Duration
Dauer
Inkludert
Duration
Dauer
Oppmøte
Duration
Dauer
Domkirkeplassen
Aldersgrense
Duration
Dauer
Kapasitet
Duration
Dauer
Min 10, maks 100 deltakere.
Språk
Duration
Dauer
Pris
Duration
Dauer

Oppmøte