Foto: 

Viking VR-opplevelse

Send forespsørselSend a requestAnfrage senden

Filmen, «Den første kongen», handler om sagaenes fantastiske beretninger om Harald Hårfagre og slaget i Hafrsfjord i 872 der Norge ble samlet til ett rike. Dette er en unik mulighet til å oppleve vår spennende historie og kulturarv på en ny og moderne måte. Det blir også en byvandring med vikingtema i tillegg til VR-filmen.

Utenom VR-opplevelsen kan du se de flotte lokalene med håndlagde tre-utskjæringer i tradisjonell vikingstil, treffe senterets egne vikinger som har på seg tradisjonelle klær eller ta en titt på vikingrelaterte suvenirer i butikkdelen av besøkssenteret.

Hva er VR?

VR står for Virtual Reality. På norsk kaller vi det virtuell virkelighet. Virtuell virkelighet handler dermed om å skape overbevisende illusjoner. Nærmere bestemt illusjonen av å være til stede – virkelig, fysisk tilstede. Denne virtuelle virkeligheten ser man ved bruk av VR-brillesett, som gjør at man får oppleve filmen i 360 grader og møte vikingene ansikt til ansikt. Det gir oss muligheten til å oppleve gamle historiske hendelser på en helt ny måte.

Her benyttes Oculus Rift S VR-briller. Disse er de nyeste og mest avanserte brillene på markedet innen VR-teknologi, og vil gi deg den ultimate virtuelle opplevelse.

Les mer om Viking House

Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
Transport:
Transport
Transport
Sesong
Season
Geplante Abfahrten
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
Terrain
Terrain
Distanse
Distance
Entfernung
Høydeforskjell
Elevation
Höhenunterschied
Inkludert
Duration
Dauer
Oppmøte
Meeting place
Treffpunkt
Aldersgrense
Duration
Dauer
13år, men om man fyller ut ansvarsfraskrivelse kan man ta med yngre barn
Kapasitet
Capacity
Dauer
Språk
Language
Dauer
Norsk
Pris
Price
Preis

galleri

Gallery

No items found.

Oppmøte

Meeting place