Foto: 

Fottur til Preikestolen

Send forespsørselSend a requestAnfrage senden

Mektige fjellformasjoner som kaster seg ned i den blikkstille fjorden og overveldende panoramautsikt er hva som venter oss fra toppen av mektige Preikestolen.

Er du klar for å bestige et av verdens mest spektakulære utsiktspunkter? Preikestolen, et dramatisk, men stødig fjellplatå som titter frem 604 meter over Lysefjorden. Fjorden, med sine 42 km, er formet av kraftige isbreer under siste istid en gang. Preikestolen og dens unike formasjon ble mest trolig dannet av frostsprengning for 10 000 år siden. Her strekker fjelltoppene seg 1000 meter over havflaten på begge sider av fjorden og gir oss en slående utsikt.

Kjør gjennom den spektakulære Ryfylketunnelen – verdens lengste og dypeste undersjøiske vegtunnel mot Preikestolen Fjellstue som er utgangspunktet for turen,

Fra her starter turen, på en godt oppmerket løype vandrer vi i et behagelig tempo inn i Vestlandets ville natur, opp mot den imponerende utsikten som venter i det barske fjordlandskapet. Vandringen hit, til dette majestetiske platået er et absolutt høydepunkt når en besøker Stavangerregionen. Få opp pulsen og bli med å erobre dette nådeløse fjellpartiet. Vi garanterer en uforglemmelig og storslått naturopplevelse du vil huske i lang tid.

NB! Viktig informasjon før du går til Preikestolen

Stavanger by localsHaugesund by locals
Varighet
Duration
Dauer
ca. 7 timer
Transport:
Transport
Transport
Buss og til fots
Sesong
Season
Geplante Abfahrten
April-oktober
Tidspunkt:
Dato/Tid
Dauer
Terrain
Terrain
Kupert
Distanse
Distance
Entfernung
Ca. 4km
Høydeforskjell
Elevation
Höhenunterschied
330 meter
Inkludert
Duration
Dauer
Oppmøte
Meeting place
Treffpunkt
Strandkaien
Aldersgrense
Duration
Dauer
Kapasitet
Capacity
Dauer
Språk
Language
Dauer
Tysk (kan tilbys på andre språk på forespørsel)
Pris
Price
Preis
Voksen (16+): 1300 NOK, barn (4-15år):1000 NOK, spedbarn (0-3): 0 NOK

Oppmøte

Meeting place